Nytt inlägg

Har varit lite dålig på att uppdatera. Jobbet tar all tid, men jag trivs bra där, och jag kanske kommer att få ett vikariat på 50% :) Nästa vecka blir det till att gå dubbelt på ett annat ställe.. hoppas jag kommer trivas där med, med tanke på att jag kanske kan få ett vikariat där också!

I helgen blir det till att jobba... Igen.. Men jag behöver verkligen pengar, så jag klagar inte :)

Släktträff

Va med David på hans släktträff i helgen. Det var riktigt trevligt och jag har haft jätteroligt.
Mycket supa och lite sova! Vi var typ vid Degefors, det var en bit att åka med bilen :P
Väl framme så blev det smörgåstårta, senare på kvällen grillade vi. Sen åkte jag david ola och lenny och beiman ut med båten och fiskade, men det blev inge fisk.
i lördags tog davids öl slut så vi åkte till systemet i Karlskoga, sen när vi  kom tillbaka så var det dags för 5 kamp. Det var roligt, mitt lag kom näst sist :P sen åt vi mat, drack lite. David å jag gick och la oss tidigt för vi var aströtta.
Sen upp vid 10-tiden i söndags morse. Då regnade det!!! Käkade frukost, packade, städade stugan och så äkte vi hem vid 1 tiden. Vi stannade i Arboga på Mc Donalds på vägen hem. Sen vid 4 tiden va vi äntligen hemma i Uppsala. Då ringde jag pappa ( för han hade ringt) Så åkte vi till honom i Enköping för att lämna davids bil. Sen skjussade han oss till Örsa så vi kunde hämta Davids pappas bil. Sen åkte vi till Maxi och storhandlade, sen åkte vi äntligen hem!!! vid halv 9 ungefär käkade vi mat. sen sov.....

Sen om 3 timmatr så börjar jag jobba... Är knappt ledigt nått alss nu på ett tag, men jag vill ha pengar! :)

Torsdag

Idag var det tvätta och städa som gällde. Är precis klar med städningen och väntar nu på att den sista maskien tvätt ska bli klar.

Kollade lite på tågpriser igår.. Det blir 1.500 för oss fyra att åka till Degefors tur och retur, så det var ju inte så farligt. men det kommer att ta nästan 4 timmar att åka ner, ungefär...jag kommer att bli uttråkad på tåget!

Hoppas jag blir ledig i helgen, känner verkligen att jag skulle behöva sova.. Börjar igen på tisdag
:)
Vet inte riktigt än vad som händer i helgen, Elin ville ut å käka iaf..

Nej, nu måste jag ner till tvättstugan.....

RSS 2.0